EDUKACIJA

Ako želiš promijeniti karijeru i IT vidiš kao svoj put, imaš vremena i volje…

KOJE ZANIMANJE IZABRATI?

Postoje različita informatička zanimanja i  za uspjeh je, kao i u drugim strukama, potrebna kombinacija preduvjeta i motivacije za učenjem. Prije odluke o tome što te zanima dođi na naše ogledne radionice gdje će stručnjaci iz područja pričati o kakvom se poslu radi. Također ćeš imati priliku čuti iskustva ljudi koji su prošli isti put promjene karijere. Leže li ti bolje tehnički poslovi ili rad s korisnicima procijenit će IT stručnjaci i/ili psiholozi.

KADA I GDJE SE ODRŽAVAJU EDUKACIJE

U suradnji s gradovima, obrazovnim ustanovama i tvrtkama mentorima organiziramo edukacije u trajanju od 4 do 6 mjeseci za razna IT zanimanja. Edukacije se pokreću ovisno o interesu polaznika i mogućnosti lokalne zajednice da osigura infrastrukturne preduvjete. Raspored edukacije bit će redovno objavljen na web stranicama i društvenim mrežama Foresa i naših edukacijskih partnera.

Prijaviti se možeš ovdje

FINANCIRANJE EDUKACIJA

Edukacije su besplatne uz obavezu redovnog pohađanja. Ako si prijavljen na HZZ koristimo i dostupne mjere za usavršavanje i osposobljavanje pa ćeš primati naknadu tijekom edukacije.

ŠTO NAKON EDUKACIJE?

Nakon uspješno završene edukacije, ovisno o potrebama, ponudit ćemo ti posao u Foresu ili pomoći u samozapošljavanju ili zapošljavanju kod naših partnera ili korisnika.