CIVOCRACY

Platforma za digitalnu participaciju

ZA GRADOVE

Imate li projekt za koji želite  mišljenje građana ili samo želite pružiti platformu preko koje možete s njima konstruktivno komunicirati?

Civocracy ima upravo ono što trebate. U 21. stoljeću, trebali bi se osjećati povezanijima i biti u mogućnosti da nam se glas čuje više nego ikada prije… no je li to uistinu tako?

Građanska participacija nije nešto što će se dogoditi samo po sebi, bar ne na konstruktivan način. Morate svojim građanima dati prave alate, ohrabriti ih da budu uključeni u događanja u gradu te imati tim koji vas okružuje i koji će biti spreman odgovoriti na pitanja uključivanja građana i pritom olakšati vašem osoblju da upravlja povratnim informacijama koje ćete dobivati.

ZA OSTALE ORGANIZACIJE

Rješenje je primjenjivo u organizacijama s velikim brojem članova, koje žele unaprijediti komunikaciju s njima i uključiti ih u proces donošenja odluka. Bilo da se radi o fakultetima, udrugama, komorama, sindikatima, političkim strankama ili o bilo kojoj drugoj ustanovi koja želi prikupiti ideje svojih članova, čuti njihova razmišljanja o planiranim projektima i tako povećati transparentnost i zadovoljstvo svoje zajednice.

MODULI PLATFORME CRIVOCRACY

KONZULTACIJE

Raspravljate o planiranim projektima i politikama s ključnim dionicima i građanima

IDEJE

Sakupite ideje svoje zajednice te ih zajedno razvijte i implementirajte projekte

ANKETE

Direktno pitajte pitanja specifična za svoju zajednicu

PARTICIPATIVNI PRORAČUN

Alocirajte dio svog proračuna za projekte koje predlože i izaberu građani

E-MAPPING

Smjestite svoje projekte na interaktivnu kartu i dodajte specifične informacije

ANALIZA PODATAKA

Dobijte dublji uvid u svoju zajednicu, uključujući participaciju u realnom vremenu i grupni doprinos